Döbbenet! 20 millió éve kihalt tengeri szörnyet fogtak ki Pakisztánban?

2017. július 3., hétfő




Ezek után belegondolni sem mernek, mik élhetnek még az óceánok legmélyén... Mi áll a hír mögött, és hová vezetnek a szálak?

Elképesztően gigantikus, egyben már régen kihalt tengeri lényre bukkantak Pakisztán partjainál.

A hihetetlen élőlényről eleinte nem tudták megállapítani, hogy pontosan mi az, de a későbbi vizsgálatok kiderítették, hogy egy közel 20 millió évvel ezelőtt kihalt tengeri ragadozó lehet.

A Megalodon nevű faj egy ősi cápafaj volt. A világtörténelem legnagyobb óceáni cápafaja, mely a vízi világ csúcsragadozója volt, és aligha volt más ellensége önmagán kívül.

28 millió évvel ezelőtt élt a tengerekben, és a legutolsó példány a tudomány jelen állása szerint 1,6 millió évvel ezelőtt pusztult ki.

Senki sem tudja, hogyan voltak képesek más dinoszauruszokkal, és egyéb ősi élőlényekkel szemben túlélni a gyilkos aszteroida által keltett kataklizmát, de számtalan olyan régészeti lelet és maradvány került elő, mely a katasztrófa utáni évmilliókban elhalt állatokra utalnak.

A hihetetlen pakisztáni fogás még 2014-ben történt. A gigantikus bestiát az akkori információk szerint Karachi városa közelében találták.

A szörny 15 tonnát nyomott, és hasonlított a ma élő cápákra néhány apró, de fontos eltéréssel a testén.

Akkoriban megszólaltattak egy tengerbiológust is, aki elmondta, hogy a tengerek, világóceánok egyre növekvő hőmérséklete csalja ezeket a lényeket egyre közelebb a partokhoz...

Sokak szerint a 2014-ben megjelent hír nem valós, vagy legalábbis nem teljesen úgy van, ahogyan állították.

Az emberek a mai napig vitatkoznak az esettel kapcsolatban, és míg vannak, akik egy tényleges átverésnek hiszik, mások úgy gondolják, hogy a tetemet elszállították, és titokban tanulmányozták, azonban amire rájöttek a vizsgálatok során, azt jobbnak látták még egy időre titkosítani.

Mások szerint csak egy egyszerű fehér cápa teteméről lehetett szó, amit a hírekben alaposan felfújtak, és szenzációs felfedezésként említettek meg, jócskán kiszínezve a történetet.

Ha valóban egy fehér cápa volt, akkor el kell ismerni, jókora méretű volt, és már ezért megérte volna a hírverést.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen érdekesség bizarr tengeri szörny mélytengeri szörny


Megtekintések száma: 140263





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet