Egy gabonakör közvetlen kapcsolatban állhat a Cohnno-kővel ami térkép lehet a földöníkvüliektől

2023. július 13., csütörtök
Kódolt kulcsként szolgálhat a kozmikus csillagtérképhez?

Nemrégiben, még 2017 első hónapjaiban egy olyan különleges gabonakörre bukkantak az angliai Wiltshire megyében, mely nem egy szimpla körből állt, hanem egy összetettebb szimbolikával operáló alakzatot írt le.

A furcsa, gabonába "vésett" szimbólum egész pontosan 2017. április 16-án tűnt fel, gyakorlatilag egyik napról a másikra.

A föld tulajdonosa elmondása alapján sohasem tapasztalt még csak hasonlót sem, és abban is biztos volt, hogy előző este még nem volt ott az alakzat.

A szóban forgó "gabonakör" 76 méter hosszú, és sokak szerint egy komoly üzenetet hordozhat.

Ha jobban szemügyre vesszük, láthatjuk, hogyan is épül fel. Az alakzatot, és annak lehetséges jelentését azóta rengeteg szakember megnézte, és tanulmányozta, és

Egyes vélekedések szerint olyan, mintha két szomszédos naprendszert ábrázolhat, melyeket egyfajta had köt össze.

Az is lehet, hogy egy a mi naprendszerünkkel szomszédos rendszert ábrázolhat, és az az üzenet értelme, hogy lehetséges az átkelés egyikből a másikba.

A sok vizsgálódást követően aztán felmerült egy rendkívül érdekes lehetséges interpretáció, mely megmagyarázhatja szintén, hogy miért jelenhetett meg a gabonakör, és milyen kódolt üzenete lehet.

Ugyanis az alakzat egyértelműen kapcsolatba hozható a híres Cocho-kővel.

1887-ben fedezték fel azt a páratlan, maga nemében is egyedülálló leletet, mely olyan különféle ábrákat tartalmaz, melyekből egy hatalmas kozmikus csillagtérkép rajzolódik ki.

A Cochno-kő közel 5000 évvel ezelőtt készült, legalábbis a rajta látható 90 darab szimbólum és ábra egészen biztosan ebben az időben került rá.

Ezek az ábrák nem hétköznapi rajzok. A legtöbbjük bonyolult, és van köztük spirálos, csavart forma is. A 13 méter hosszú és 7,9 méter széles, és a körülbelül 90 faragvánnyal rendelkező szikladarabkára James Harvey tiszteletes akadt rá Skóciában.

A vizsgálatok szerint az egyik Cocho-kövön látható alakzat egy az egyben való óriási méretekben elkészített másolatáról van szó.

Vannak, akik szerint egy égi térkép, mások szerint a Földhöz van köze. Egyes vélemények szerint talán egy szertartási helyszín lehetett. Egy biztos: a szimbólumok némelyike a korhoz képest elég bonyolult volt, így bizonyosan hordoztak valamilyen jelentést.

Valamiféle asztronómiai konstellációról lehet szó - állítják a szakemberek.

De az is könnyen lehet, hogy egy féregjáratot ábrázol két galaxis, vagy naprendszer között. Akárcsak a Cocho-kő, maga a gabonakör, és annak jelentése is rejtély.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegenek összeesküvés idgeen


Megtekintések száma: 98797

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet