Elkapta és megölte a nagylábút - állítja a férfi!

2017. május 19., péntek




Elmondása szerint DNS vizsgálatból származó bizonyítéka is van rá, hogy a lény valódi.

Létezik egy ember Texasban, aki akár történelmet is írhat, ha valaha bebizonyosodik az igaza. Ugyanis azt állítja, hogy elkapta, majd levadászta a nagylábút, a tetemet pedig vizsgálatoknak vetette alá, és felvételeket készített róla.

Egészen elképesztő történet, és sokan el sem hitték neki, amit állít, mígnem elő nem állt a meggyőző bizonyítékokkal.

A Texasban található San Antonioban történt incidens során egy vadászat közben látta meg a férfi a lényt, mely felé kezdett közelíteni. Rick Dyer komolyan úgy érezte, hogy bántani akarja őt, ezért cselekedett: fogta a puskáját, és lelőtte a lényt.

"A nagylábú létezik, ez 100%! Nincs kétsége felőle!" - állította, miután hazavitte, és megvizsgálta a testet.

Az elkövetkező hetek és hónapok aztán azzal teltek, hogy a férfi megpróbálta bebizonyítani az igazát. A 2012 szeptemberében lelőtt lény teteméről számtalan videó felvételt készített, és állítólag szakérőket is hívott, hogy DNS mintát vegyenek belőle.

Később pedig azt állította, hogy ezen DNS minták bizonyíthatják azt, hogy nem emberi lénnyel volt dolga. Az eredményke alapján sokkal közelebb állt ez a teremtmény a majomhoz, legalábbis genetikai szempontból.

A férfi állítása szerint a szakemberek egy laborban minden lehetséges tesztet elvégezték a testen. 4D szkenneléses eljárással képet alkottak róla, DNS tesztet csináltak, megröntgenezték, szőrmintákat és nyálmintát is vettek.

Dyer annak idején rengeteg embernek megengedte, hogy közvetlenül megtekintse a testet, mert biztos volt benne, hogy igazi jelenséggel állt szemben.

Sokan nem hitték el a történetet, a szkeptikusok pedig azt hangoztatták, hogyha valóban igazi a nagylábú teste, akkor miért nem teszi közzé a DNS vizsgálat eredményeiről szóló papírokat a nagyközönség számára.

A sztori végül elhalt, és végül soha nem lett a széles nyilvánosság elé tárva a test, és a testen elvégzett tudományos vizsgálatok eredményei.

A szkeptikusok szerint azért, mert a férfi csak egy alaposan megrendezett, jól kitalált átveréssel vezette meg a médiát, míg mások kormányszintű összeesküvést láttak a dolgok mögé.

A megdöbbentő történet néhány éve járta be a világhálót, és a sajtó is foglalkozott az üggyel.

Ez utóbbi elmélet olyannyira elterjedt az emberek között, hogy ma sokkal többen hisznek abban, hogy valójában a kormány akarta eltusolni az ügyet, és elhitelteleníteni a férfit, mint azt, hogy a férfi saját maga, készakarva verte át az egész világot.

Hogy mi az igazság?

Nem tudni. Elég gyanús az ügy a férfi körül, és állítólag korábban is lódított már párszor hasonló ügyekben.

Ugyanakkor mi van, ha most valóban igazat mond, és a kormány nem szeretné, ha tudnánk a nagylábúk létezéséről?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kriptid kriptozoológia nagylábú jeti


Megtekintések száma: 62364





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet