Elképesztő dolgot láttak a texasi tó felett!

2017. március 24., péntek




Hihetetlen felvétel látott napvilágot, mely bizonyíthatja a szellemvilág létezését.

Ritkán látni olyan szellemfelvételt, mely valóban olyan dolgot mutat meg, ami a túlvilág bizonyítékaként lenne felhozható.

A mostani felvétel sokak szerint kétségkívül ilyen lehet, ugyanis egy zöldes színben úszó entitás jelenik meg, majd kezd el járni a vízen egy Texasban található tó felett.

A felvételt több paranormális dolgokkal foglalkozó weboldalnak küldték el, és különböző szakembereknek is, akik csak annyit tudnak megállapítani róla, hogy nem lett manipulálva a felvétel.

De mit is láthatunk rajta? Energia manifesztációt? Szellemi jelenlétet? Valamiféle eddig ismeretlen energiaforrást, vagy kisülést?

Egyesek felvetették, hogy az entitás azért zöldes árnyalatú, mert nem is maga a szellemi lény, hanem annak aurája vált láthatóvá a felvételen. A legtöbben úgy vélekednek, hogy egy emberi alakkal rendelkező túlvilági lélek bolyong a tó felett, miközben nem hat rá a gravitáció, és a fizika törvényei.

A szkeptikusok szerint talán energia kisülésről van szó, mely a tó töltött vízfelszíne felett alakult ki véletlenszerűen. Azonban ez az elmélet nem magyarázza a különös látványt és mozgást, amit a felvételen látni.

Mások szerint ez a lidércfény tipikus esete, amit szintén rengeteg rejtély övez mind a mai napig. A lidércfényről KORÁBBAN MÁR EBBEN A CIKKBEN IS ÍRTUNK RÉSZLETESEN.

Ha csak a víztükörben való különös visszatükröződés lenne, azt azonnal fel lehetne ismerni. – állítják. De akkor vajon mi? Tényleg a túlvilág egy eleméről sikerült felvételt készíteni?

Szerinted mi lehet? OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan


Megtekintések száma: 32420





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet