Georg Spöttle: a svéd menekültbandák ellen a svéd hadsereget is be akarják vetni

2018. február 6., kedd




Egyre nagyobb a káosz Európa egyik legnagyobb jóléti államában. Európa hanyatlik?

Nagyon komoly a baj Európában, ezt mi sme tükrözi jobban, mint az, hogy az egyre növekvő migrációval már sem a németek, franciák, sem pedig a svédek nem bírnak.

Ez utóbbiaknál akkora a káosz, hogy már olyan hatalmas no-go zónák alakultak ki, ahová fehér ember be sem tehetné a lábát fegyveres kíséret nélkül.

Svédország ugyanis egyre inkább egy igazi polgárháború felé sodródik, amit bár nem akarnak elismernii, mégis minden jel erre mutat.

Nézzük csak a tényeket: 1500 lövöldözéses eset, 520 sérült, 131 halott az elmúlt hét év alatt a svédországi bandaháborúk statisztikája.

Malmőben és más dél-svédországi városokban az elmúlt másfél hónap alatt hétszer támadták meg a rendőrséget gyújtóbombával, robbantással, lövöldözéssel.

Emberéletben nem esett kár, annál inkább a társadalom biztonságérzetében. Jó ideje nyilvános helyen lőnek agyon ellenfeleket Göteborgban és másutt, időnként ártatlan járókelők is áldozatul esnek.

Gyakori, hogy ez intézkedó hatságio személyeket, rendőröket de még a kórházi dolgozókat, mentősöket is megfenyegetik, sőt, sokszor meg is támadják.

Két nappal ezelőtt nyilvánosságra hozott felmérés adatai szerint 800 főként 15 és 25 év közötti férfiak, akik a kábítószerpiac felosztásáért harcolnak egymással.

A rendőrség elleni támadások választ jelentenek arra, hogy egy korábbi kormányintézkedés következtében megnőtt a rendőrségi jelenlét az utcákon.

Ez azonban egyáltalán nem elég, és valószínűleg be fogják vetni a svéd hadsereget is.

Ilyen, és ehhez hasonló állapotok fognak uralkodni minden olyan európai országban, ahol jóhiszeműen befogadták a keletrőlérkező menekülteket.

Georg Spöttle erről és sok más dologról értekezett.

Olyan problémákkal nézünk most már szembe, amit az állam, a rendőrség, a törvénykezés nem tud uralni – összegezte a helyzetet a szakértő. A régi módszerek nem vezetnek célra – fűzte hozzá.

Vagyis Európa megmentése érdekében most kell cselekednie majd a nemzeteknek, különben már túl késő lesz.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 24297





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet