Ijesztő: idegenek bizarr hangját rögzítette egy férfi az erdőben!

2016. szeptember 8., csütörtök




Egy férfi rendkívül ijesztő hangokat rögzített éjszaka, melyek a közeli erdő mélyéről jöttek. Paranormális jelenség, az idegenek, vagy valami más a titokzatos hangforrás? Egy férfi biztosan nem tudott aludni aznap este, sem a helyiek.  Chris Simpkins arra ébredt riadtak álmából, hogy rendkívül magas, sípoló hangok rázták fel a város idillikus csendjét. Azonnal végig gondolta, mi az amit tehet, és a lehető legjobb ötlet jutott eszébe: azonnal fel kell venni a különös hangokat.

Mobilt ragadott, majd elkezdte rögzíteni a bizarr, erdőből kiszűrődő hangokat.

Az eset szeptember 6-án történt, és még azóta sem tudja senki, hogy pontosan mi történhetett aznap éjszaka Rhode Island környékén. A különös zaj feltehetően az erdőből érkezett, de még ebben sem biztosak a helyiek, akik közül sokan hallották a hangokat, voltak, akik Chrishez hasonlóan álmukból ébredtek fel a zajokra. Chris egyébként közel 20 percen át rögzítette a hangokat, melyekről ő maga sem tudta, hogy mik. A zajok a közeli fák sűrűjéből érkezhettek, de nem a fák adták ki ezeket, mert teljes szélcsend volt.

Többen hozzátették a helyiek közül, hogy soha életükben nem hallottak még hasonló hangokat mióta itt élnek.

  elhagyatott-erdo Többen úgy gondolták, hogy talán az egyik közeli rádiótorony adja ki a hangokat, de később kiderült, hogy az a rádió torony nem ad ki olyan hangokat, melyeket a felvételen is hallani.

Így a hangok eredete továbbra is rejtély maradt.

Talán idegenek bújtak meg az erdőben, vagy egy csészealj szállt le az éj leple alatt, és az volt a zaj forrása. Mások azt spekulálták, hogy a zaj nem más, mint a világszerte hallható hummogás, az a megmagyarázhatatlan hang, melynek forrására és eredetére szintén csak elképzelései vannak a tudománynak.  


Megtekintések száma: 22944





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet