Jézus létezése hamarosan tudományosan bizonyítottá válhat - DÖBBENET

2024. január 11., csütörtök
A Messiás személye ténnyé válhat egy meglepő tudományos vállalkozás keretében.

Los Angelesben egyre nagyobb a tudományos mozgolódás, ugyanis ottani genetikusok fognak össze az Oxford Egyetem kutatóival annak érdekében, hogy Jézus személye egyszer és mindenkorra bizonyítottá váljon.

Ez tágabb értelemben azt jelenti, hogy a tudomány be akarja bizonyítani minden hitelt érdemlően Krisztus létét.

Ugyanis bár egyre több különféle lelet utal rá, hogy létezett, Gaykor alti, kézzel fogható perdöntő bizonyíték mind a mai napig nem áll rendelkezésre arról, hogy valóban élt-e Jézus nevű személy a bolygón, és valóban kereszthalált halt-e.

A mostani kutatás nem is annyira a kereszthalállal kapcsolatban kezd el nyomozni, hanem a vérvonal ügyében.

Ugyanis fel akarják kutatni Jézus DNS-ét, azaz genetikai kódját.

Erről már korábban beszámoltunk, hogy egy megdöbbentő tudományos vállalkozás keretében a jövőben Jézust klónozni szeretné a tudomány. Ehhez azonban szükség lesz arra, hogy valahogy ráakadjanak a Messiás genomjára.

Nemrégiben még csontokat is felfedeztek, olyan csontokat, akik Jézus unokatestvérétől származhatnak. Ha ez beigazolódik minden kétséget kizáróan, akkor szintén egy jó forrás lesz majd a DNS kinyeréséhez.

A leletet Kasimir Popkonstantinov fedezte fel. 6 csontszilánkot, és egyéb töredéket találtak, amik feltételezhetően Keresztelő Jánosé voltak.

Mivel közöttük, és Jézus között rokonság állt fenn, nagyon közel kerülhetnek a Messiás genetikai kódjának feltárásához. Vagyis ha sikerül eljutni a Messiás DNS-éhez, azzal egyértelműen, és tudományosan is bizonyított lesz az, hogy Jézus létezett.

Az pedig egy külön érdekes kérdés, hogy Jézus DNS-e vajon kitől, vagy mitől származhat eredetileg. 

Ha ugyanis a genetikát és a biológia puszta szabályait nézzük, József - az apa - nem lehetett a vérszerinti apa, hiszen a Szentlélektől fogant.

Egyes merészebb feltételezések szerint a Messiás genetikai kódja Isten genetikai kódjának egy részét is fel fogja vetni...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány vallás jézus isten


Megtekintések száma: 245143

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet