Különleges ufó akták a Wikilieaks titkosított dokumentumaiból: a végső bizonyíték, hogy nem vagyunk egyedül!

2018. július 20., péntek




Azok a bizonyos akták és dokumentumok, amikért a háttérhatalmi elit a tűzbe tenné a kezét, csak hogy elrejtsék a világ elől...

A Wikileaks rengeteg korábban titkosított ügyet és dokumentumot, idegenekhez kapcsolódó információkat hozott nyilvánosságra az elmúlt 5 évben. Ezek egy része szerint az idegen tárgyak a légkörben jönnek-mennek anélkül, hogy az emberek és a kormányok olyan eszköz birtokában lennének, melyekkel azonosítani lehetne ezeket a tárgyakat.

A légköri jelenségek nem csak az átlagemberek figyelmét keltették fel, hanem a különböző országok egyes kormányaiét is.

Az ENSZ majdnem felállított egy titkos bizottságot, mely ezeket a megmagyarázhatatlan égi jelenségeket vizsgálta volna, azonban végül a hivatalos működést megakadályozták, rejtélyes módon bármiféle indok nélkül.

Azonban sokan azt beszélik, hogy ez a bizottság egy titkos katonai misszió keretében valóban létrejött, és annyi bizonyítékot gyűjtött be ezekkel a repülő tárgyakkal kapcsolatban hogy azok önmagukban bizonyíthatnák az idegenek fajok létezését.

Akad néhány különös felvétel, melyek, mint cseppben a tenger, mindent elárulnak az idegenek és a titkos kormányzati szervek kapcsolatáról.

Tudnak róluk, és tudnak arról is, hogy nem más országok titkos katonai járműveiről, kémrepülőiről van szó.

Gondoljunk csak a chicagoi O’hara reptéren történt megdöbbentő incidensre, melynek több száz ember volt a szemtanúja annak idején.

2006 November 7-én reggel a reptéri dolgozók közül többen észleltek egy óriási diszkosz alakú tárgyat, amin az az épületkomplexum felett lebeg.

A lebegő objektum később az egyik kifutópálya fölé manőverezett, majd tovább állt a levegőben, teljesen hangtalanul, mozdulatlanul.

Ekkor a reptéren várakozó utasok közül még csak kevesen figyeltek fel az eseményekre. Ugyanakkor a dolgozók már kezdték sejteni, hogy nem egy hétköznapi repülőszerkezetet látnak. Az esetről ebben a cikkben már korábban beszámoltunk részletekbe menően.

A kiszivárgó iratok szerint, melyeket a Wikileaks is közzétett, az is kiderül, hogy a NORAD mindvégig tudott az idegenekről, és már rengeteg idegen eredetű korongot figyeltek meg az elmúlt évtizedekben. Titkos kormányzati jelentések szóltak arról, hogy legalább 2000 alkalommal követtek, és figyeltek meg azonosítatlan tárgyakat az Amerikai Egyesült Államok légterében.

Ebből majdnem 2000 jól dokumentált esetből 75 olyan eset volt, amikor befogásra is sor került.

Így nevezik a NORAD-nál azt a hadműveletet, amikor két, vagy több vadászgépet küldenek az objektum közvetlen közelébe, hogy jobban szemügyre vegyék a tárgyat, és ha veszélyt jelent a lakosságra, vagy a környezetre nézve, lelőjék.

Nemrégiben újabb titkosított felvételek kerültek elő, melyen az annak idején légi közlekedésre használt szuperszonikus Concorde repülőgép 1976 júniusában egy idegen űrhajóval találkozott, miközben próbarepülést hajtott végre.

Az eset Dél-Anglia felett történt, a nyílt légi folyosón, miközben a Concorde-ot egy másik repülőről filmezték.

A videó felvételt még a Concorde vezetősége is megvizsgáltatta több szakértővel, mire azok szakvéleményét végül titkosították, és soha nem láttak ezek a vélemények napvilágot. A Kodak emberei pedig azt mondták, hogy talán egy fényvisszaverődés lehet, azonban más szakemberek erről nem voltak meggyőződve.

Természetesen ezeket az aktákat is titkosították, de vajon miért, ha tényleg csak egyszerű fényjelenség volt?

érdekes ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 49821





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet