Óriási, fénylő anomáliát észleltek Japán felett

2016. november 6., vasárnap




Egy gigantikus, az égen lassan végigvonuló erősen fénylő valamit észleltek kelt-Japán ege felett. A jelenségről senki sem tudja, hogy pontosan mi lehet.

Az egyik japán tévéhez köthető egyik időjárás figyelő kamera rögzítette azt a különös, erősen fénylő anomáliát, mely Japán keleti részén vonult végig az égbolton.

A felvételt azóta több szakember is megvizsgálta, hogy megfejtsék, pontosan mi látható rajta, de eddig senki sem jutott közelebb a megoldáshoz.

A videót később az internetre is feltöltötték, ahol már több ezren tekintették meg, és kezdték el fejtegetni, hogy mi is lehet valójában.

Egyesek úgy gondolják, hogy a jelenség talán egy lassan végigvonuló meteor lehet, mely a Föld légkörébe belépve erős fényjelenséget produkál. A baj ezzel a teóriával csak az, hogy a szokatlan valami nem lefelé zuhan, hanem viszonylag egy síkban mozog.

A másik titokzatos tulajdonság pont a mozgásával kapcsolatos.

Az objektum ugyanis egyenletesen mozog, ugyanazzal a sebességgel, ami szintén nem jellemző egy meteoritra, vagy üstökösre.

Az is felmerült, hogy talán a japánok által titokban fellőtt interkontinentális rakéta tesztjeit láthatjuk, és ezért nem beszélnek nyíltan a dologról a hatóságok.

Az összeesküvés elméletek hívői szerint viszont ez nem más, mint egy űrhajó, mely a Föld légkörében közlekedve éppen dimenzióugrásra készült fel, és ez okozhatta a nagy fényjelenséget.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 270902





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet