Titokzatos lényeket sodortak ki a hullámok Kalifornia partjainál

2016. december 6., kedd




Az alaktalan izék némelyike még élt, és különféle csíkokat húzott a nedves homokban, melyek egyesek szerint üzeneteket alkotnak.

Alaposan meglepődhettek a kaliforniai emberek. Legalábbis azon részük, akik reggel korán lementek a partokra kutyát sétáltatni, vagy futni, esetleg gyönyörködni a napfelkeltében.

Ugyanis a tengerpart nedves homokjára olyan titokzatos lényeket sodortak ki a hullámok, amiket senki sem tudott azonosítani.

Azonnal szárnyra kaptak a különféle pletykák, voltak, akik attól tartottak, hogy ez egy idegen invázió első hulláma lehet, és hogy ezek a bizarr valamik nem mások, mint idegen tojások, peték. Mások egy tintahal petéire gondoltak, azonban néhány biológus is látta a képeket, és kizártnak tartja, hogy ezeknek köze legyen a tintahalakhoz.

Az esettel kapcsolatos szóbeszédek aztán odáig fajultak, hogy voltak, akik egyenesen azt állították, hogy ezek a tremorsból ismert szörnyek aprócska tojásai, melyek órákon belül ki fognak majd kelni.

A jelenség egyébként annak köszönhető, hogy a Huntington tengerpartra az El Nino által gerjesztett szokatlanul nagy hullámok sodorták partra ezeket az apró lényeket.

Ezek kicsi, tojásszerű valamik már nem éltek, de akadtak köztük olyan példányok is, melyek még mozogtak.

Ezek a még élő példányok a nedves homokban kezdtek maguknak utat fúrni. Később több élő példány is előkerült, melyek szintén fúrni kezdtek.

Különféle mintázatokat rajzoltak a homokba, melyek egyesek szerint valamiféle rejtett üzenet részei lehetnek, bár megfejtéssel senki sem szolgált. A titokzatos biológiai lényekre sokak idegen tojásokként hivatkoztak.

Több biológus és tengerbiológus megvizsgálta a képeket, voltak, akik nem tudták megállapítani, hogy mik lehetnek, de voltak, akik szolgáltak néhány elképzeléssel.

Az egyik lehetséges teória szerint talán tengeri uborkák maradványai lehetnek, ezt azonban sokan elvetették. Mások szerint ráják, vagy valamiféle más titokzatos állat petéi lehetnek ezek az apró valamik, amiket partra sodortak a hullámok.

Az egyik helyi, part biztonságáért felelős férfi szerint – aki már sokat látott – a környéken gyakran történnek az utóbbi időben különös dolgok, és rengeteg rája faj él a közelben, talán hozzájuk köthetőek ezek az apróságok is.

A legvalószínűbb elképzelés azonban azt gyanítja, hogy tengeri férgek petéi lehetnek. Amíg nem tudni biztosra, addig azonban az emberek fejéből nem lehet kiverni azokat a hangokat melyek azt mondatják velük, hogy idegen életformákról lehet szó.

paranormál rejtély rejtélyek idegen idegenek állatvilág


Megtekintések száma: 43078





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet