Kontrollált népirtás? Nanotechnológiával legyártott szúnyog segítségével oltják be vírusokkal a Föd lakosságát!

2016. november 3., csütörtök




Az illuminátusok által pénzelt árnykormány egy titkos nanotechnológiai projekt keretében olyan szúnyoghadsereget készített, melynek segítségével évek óta folyamatosan képesek bejuttatni a különféle mérgeket, vírusokat az emberi népességbe. Kontrollált népirtás folyik?

Bizarr kísérletek

Régóta beszélnek róla egyes belső források, hogy az amerikai kormány más árnykormányokkal közösen együttműködve már közel egy évtizede megfigyeli, és mérgezi az embereket nanotechnológiával készült rovarok, szúnyogok segítségével.

Az emberi kísérletek már nagyon régóta zajlanak, a világtörténelem folyamán, ha valamit megtanulhattunk, az az, hogy az emberi kíváncsiság képes a végső határokig is elmenni, és akár emberéleteket beáldozni a tudomány véráztatta oltárán.

Gondoljunk csak a titkos és igencsak brutális náci kísérletekre a koncentrációs táborokban, vagy a titokban még ma is előforduló etikátlan állati kísérletekre.

Azonban abban a legtöbb korát megelőző tudós mindig egyetértett, hogy mindig is az ember volt a legjobb tesztalany. Gondoljunk az orosz kísérletre, ahol hetekig nem hagyták aludni a pácienseket, és nagyon ijesztő dolgok történtek később a komplexumban.

Megfigyelés és globális beoltás nanotechnológiával

Korábban már beszéltünk arról, hogy nemrég napvilágot látott dokumentumok bizonyítják, hogy a DARPA már évtizedek óta kísérletezik azon, hogy rovarnak álcázott kémrobotokat állítson elő megfigyelési célra.

Éppen emiatt sokan gondolják úgy, hogy nem vagyunk biztonságban, és valójában már évek óta megfigyelnek minket.

Az adatok szerint ez a megfigyelés már évtizedek óta zajlik, de minimum a kétezres évek elejétől különféle eszközökkel. Eleinte apró robotikus rovarokkal figyelték a lakosság egy kis részét, majd a 9/11 terrormerényletet követően – mely kapóra jött nekik, és talán szándékosan megtervezett akció volt –ki tudta az NSA és a DARPA terjeszteni egész Amerikára a megfigyelését méghozzá legális keretek között.

Akkoriban kezdtek kibontakozni az első nanotechnológiás kísérleti eszközök, melyekkel már képesek voltak még kisebb, még pontosabb kémeszközöket létrehozni.

Egy új, hibrid vonalon kezdtek új kísérletekbe, és néhány éve létrehoztak egy olyan rovar-robot hibridet, mely tökéletesíti mindazt, amit korábban az egyes változatok hordoztak külön-külön magukban.

Valódi, élő rovarok potrohába ültetnek chippeket, és nanotechnológiával létrehozott megfigyelő szerkezeteket, mikrofont, és kamera rendszereket.

A technológia állítólag már olyan fejlett, hogy a robotikus rendszerrel képesek a rovarok idegvégződéseire csatakozni, és azt látni, amit ők látnak, kvázi élő kamerává változtatni őket.

Az emberiség beoltása szúnyogok segítségével

A DARPA és az amerikai árnykormány szövetsége egyértelműnek látszik. Céljuk a totális kontroll és megfigyelés volt, azonban idővel ez már nem volt elég, és mivel az emberi populáció az utóbbi 10 évben drasztikusan nőtt, lépniük kellett.

Az illuminátusok mélyen hisznek abban a tézisben, miszerint az emberiség optimális létszáma, amit a Föld is elbír még, 500 millió fő.

Ez a hírhedt georgia-i emlékmű kövébe van belevésve, mely a Föld átgondolt benépesítésére vonatkozik, miszerint az emberiség számát 500 millió alatt kell tartani,

A harmadik utasítás szerint pedig egy új közös nyelv felé kell irányítani az emberiséget. Ez az üzenet azért érdekes, mert a Jelenések könyve külön passzusban figyelmeztet egy közös nyelvre és egy világ kormányra az Antikrisztus vezetésével.

Túl sok a véletlen az ügyben. Az illuminátusoknak kapóra jönne eg háború, és azon mesterkednek, hogy kirobbantsák a harmadik világháborút. Mivel azonban egy – egyelőre – ezidáig nem sikerült, kontrollált népirtásba kezdtek szúnyogok segítségével.

Különleges oltásokat juttattak szúnyogcsípésekkel az emberi lakosság jelentős hányadába, hogy ezek a vírustörzseket is tartalmazó oltások majd egy napon aktiválhatóak legyenek, és kialakuljon egy olyan világjárvány, melyre csak ők tudják az ellenszert, és melyre csak ők immunisak.

Kontrollált népirtás

Ténylegesen zajlik már a kontrollált népirtás. Az utóbbi 10 évben rengetegszer bukkantak fel olyan vírusok és járványok, melyek azelőtt soha nem voltak jelen.

Annak idején a sok embert megölő SARS vírusról sokan azt pletykálták, hogy talán az űrből érkezhetett, de más elméletek szerint valójában ezt is a kontrollált népirtás keretében terjesztették el szándékosan.

Hogy mi ezzel a céljuk, az teljesen nyilvánvaló: a bolygó lakosságának 500 milliós szám alá való csökkentése, és a bolygó megtisztítása az emberi tevékenységtől.

Így tudják biztosítani a bolygó és a saját fennmaradásukat. A maradék túlélőket pedig tudattalan rabszolgákká nevelik majd és züllesztik a média propaganda pszichológiai hadviselésével.

összeesküvés világvége betegség betegségek eltitkolt tények politika harmadik világháború globális kataklizma


Megtekintések száma: 48701





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet